Halogen PAR 30

Halogen PAR pærer er, grundet den høje farvegengivelsesindeks på RA99, velegnede til belysning i detailbranchen, hvor det er vigtigt at kunne gengive farverne perfekt. Halogen PAR 30 giver et kraftigt lys, som gør den egnet til belysning af butiksruder, reoler, varer og udstillinger. Halogen PAR 30 kan ofte udskiftes med LED PAR pærer.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier 
 
 

Om e3light ApS

e3light producerer og leverer belysningsløsninger til erhverv. Vores produkter har fokus på LED teknologien, men inkluderer også sparepærer, halogen, lysstofrør mv. Vores hovedfokus er på lyskilder med høj lyskvalitet og de rette egenskaber til de specifikke kundebehov. Vi er på et marked hvor mainstream er præget af Philips, LEDVance/Osram m.fl., men vi er efter kort tid solidt etableret på markedet for lyskilder med høj lyskvalitet. Vi sælger vores egne lyskilder, og tilbyder også et bredt sortiment af Tungsram lighting produkter.

Cookie politik

Kundeservice

Er du i tvivl om valg af lyskilder eller har spørgsmål vedrørende en ordre, kan du kontakte os via sales(a)e3light.com, vores chat eller

e3light ApS  I Moegelgaardsvej 19  I  8520 Lystrup  I  Denmark  I  Tlf.: +45 8777 6687