Certificering

Kvalitetsstyring

Vi fokuserer på B2B markedet med standardiserede produkter samt special produkter udviklet i tæt samarbejde med brugere. e3light tilbyder markedet en række højkvalitets standard produkter som vist i vort katalog. Vi arbejder med komponenter af højeste kvalitet til sikring af markedets krav til farvegengivelse, farvetemperatur, lyskvalitet og levetid.
Derudover tilbyder e3light et sortiment af energieffektive spot armaturer beregnet til brug i detailkæder. I denne forbindelse rådgiver vi kunden om lyssætning, valg af lyskilder, wattage etc. og dokumenterer naturligvis armaturplacering, lysniveauer osv.

Udover standard sortimentet har vi betydelig erfaring og ekspertise i at samarbejde med kunder om at udvikle special produkter tilpasset kundekrav. I samarbejde med brugere og interessenter udarbejder vi projektforslag og dokumentation til effektivisering af lyssætningen i detailforretninger/ kæder, hoteller, restauranter, offentlige institutioner, biografer, forlystelsesparker med flere.

e3light har indgået et strategisk samarbejde med GE Lighting der sætter e3light i stand til at være totalleverandør af lyskilder. I lighed med e3light produkter lagerføres GE lyskilder på eget lager i Danmark.


SA 8000 er standarden for social ansvarlighed
ISO 14001 er standarden for miljø godkendelser
ISO 9001 er standarden for kvalitets management
ISO 18000 arbejdsmiljø

BSCI - Business Social Compliance Initiative

e3lights produktionsenheder arbejder alle på løbende at skulle producere og levere under de strengeste kvalitetskrav herunder SA 8000 som også omfatter en BSCI godkendelse (Business Social Compliance Initiative). BSCI stipulerer retningslinier for et fælles “social management” system til forbedring af arbejdsbetingelser i produktionsvirksomheder globalt.

Vort system er reguleret via indholdet i BSCI aftalen som bl.a sikrer vore medarbejdere:

•     ret til organisering og fælles forhandlinger respekteres
•     der accepteres ingen form for diskrimination
•     børnearbejde er forbudt
•     lovlige minimum løn betales
•     arbejdstiden er reguleret i henhold til nationale retningslinier og må
      ikke overstige 48 timer, ugentligt plus max.12 timers overarbejde
•     ingen tvangsarbejde eller disciplinære tiltag
•     arbejdsmiljøet er “sikkert”
•     vi har en CSI politik 
 
 

Om e3light ApS

e3light producerer og leverer belysningsløsninger til erhverv. Vores produkter har fokus på LED teknologien, men inkluderer også sparepærer, halogen, lysstofrør mv. Vores hovedfokus er på lyskilder med høj lyskvalitet og de rette egenskaber til de specifikke kundebehov. Vi er på et marked hvor mainstream er præget af Philips, LEDVance/Osram m.fl., men vi er efter kort tid solidt etableret på markedet for lyskilder med høj lyskvalitet. Vi sælger vores egne lyskilder, og tilbyder også et bredt sortiment af Tungsram lighting produkter.

Cookie politik

Kundeservice

Er du i tvivl om valg af lyskilder eller har spørgsmål vedrørende en ordre, kan du kontakte os via sales(a)e3light.com, vores chat eller

e3light ApS  I Moegelgaardsvej 19  I  8520 Lystrup  I  Denmark  I  Tlf.: +45 8777 6687