Om os

e3light – light that matters

e3light ApS er en dansk producent og leverandør af innovative lyskilder til virksomheder i hele verden. Vi arbejder for en lysere fremtid ved at udvikle bæredygtige og energibesparende belysningsløsninger, som gør det muligt for virksomheder at forene tre komplekse ønsker:

•En kompromisløs lyskvalitet
•En markant reduktion i CO2-udledningen
•En bedre bundlinje

Ud over hovedsædet i Danmark råder e3light over egne produktionsfaciliteter i Østen. Vores setup gør det muligt at skabe produkter med en høj grad af innovation, der gør os meget konkurrencedygtige på såvel pris som produktkvalitet. Med salg direkte fra vores fabrik, undgår vi derved grossister, hvilket betyder store besparelser for vores kunder.

Vi servicerer primært erhvervsmarkedet. E3light har især nydt stor succes af at levere energibesparende lyskilder til butikker, hoteller og restauranter. Det er muligt at læse mere om vores største kunder under menupunktet referencer.

Belysning tilpasset kunden
Hos e3light arbejder vi både ud fra et standardsortiment af lyskilder i høj kvalitet og med specialudvikling af kundetilpassede produkter. Standardsortiment dækker de flestes behov med et bredt udvalg i af armaturer og lyskilder, herunder LED-lyskilder, halogenpærer og lysstofrør. Når der skal mere til, har vi stor erfaring med at udvikle specialprodukter til de mest krævende segmenter. Vi har blandt andet skabt komplette belysningsløsninger for forlystelsesparker, butikskæder, restauranter og hoteller, hvilket man kan læse mere om under vores referencer.

Professionel rådgivning – Derfor e3light ApS
Vi er din strategiske belysningspartner, og vi kan rådgive dig om alle aspekter i forbindelse med din lyssætning. Målet er altid det samme: At skabe det korrekte lys til formålet på den mest energieffektive måde. Udover at have vores eget omfattende sortiment af lyskilder og armaturer, har vi status af strategisk GE partner. Derfor har vi mulighed for at levere et stort omfang af GE produkter.

Innovativ og energieffektiv belysning er en grønnere vej til vækst
e3lights kerneforretning er at skabe lys, der sparer energi. Vi har baseret virksomheden på et princip om bæredygtig vækst, og den tankegang er den grønne tråd igennem alt, hvad vi beskæftiger os med; effektiv CO2-reduktion og energibesparende lyskilder.

Baggrunden er kendt for enhver. De menneskeskabte klimaforandringer har allerede sat deres præg på vores planet, og den stigende CO2-udledning er med til at forværre tilstanden. Samtidig har rapporter vist, at den mest effektive måde at nedbringe verdens CO2-udledning er ved at skifte til energieffektiv belysning. Cirka 20 procent af EU’s CO2-udledning kommer fra lyskilder, men ved at vælge mere energieffektive løsninger, kan man med et knips på kontakten reducere deres CO2-udledning med op til 90 procent.

Vi ser det derfor som vores fornemste opgave at bruge vores evner til at udvikle innovative og energieffektive belysningsløsninger, der gør det attraktivt og nemt for mennesker at træffe et mere miljøvenligt valg i forhold til deres valg af belysning.

Som producent af energibesparende og energieffektive lyskilder i målet om at skabe en bæredygtig vækst og grønnere fremtid, er vi bevidste omkring den indflydelse vores produktion har på miljøet. Derfor er vi certificeret WindMade partner, hvilket betyder at alle vores produkter er 100 % vindenergi produceret. Læs mere om WindMade organisationen og etiketten her.

Om belysningsmarkedet

e3light befinder sig på et professionelt marked præget af Osram, Philips, Megaman og Dura, og vi har på kort tid etableret os solidt på det danske marked.

Da lyskilde markedet er præget af flere store mærker, leder det ofte til stor forvirring fra kundernes side pga. de forskellige produktnavne. Faktum er, at vi har flere belysningsprodukter, der kan direkte erstatte f.eks. Philips og Osram produkter, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.  

Lyskilder og belysning

Udover at tilbyde specialudvikling af belysningsløsninger, har vi et stort standardsortiment af lyskilder. Dette inkluderer bl.a. følgende produkter.

LED lyskilder
LED flexbånd
CFL - kompaktlystofrør
CFL - sparepærer
T5 lysstofrør
T8 lysstofrør
CDM og CHM metalhalogen
Halogen
Og diverse armaturer 
 
 

Om e3light ApS

e3light producerer og leverer belysningsløsninger til erhverv. Vores produkter har fokus på LED teknologien, men inkluderer også sparepærer, halogen, lysstofrør mv. Vores hovedfokus er på lyskilder med høj lyskvalitet og de rette egenskaber til de specifikke kundebehov. Vi er på et marked hvor mainstream er præget af Philips, LEDVance/Osram m.fl., men vi er efter kort tid solidt etableret på markedet for lyskilder med høj lyskvalitet. Vi sælger vores egne lyskilder, og tilbyder også et bredt sortiment af Tungsram lighting produkter.

Cookie politik

Kundeservice

Er du i tvivl om valg af lyskilder eller har spørgsmål vedrørende en ordre, kan du kontakte os via sales(a)e3light.com, vores chat eller

e3light ApS  I Moegelgaardsvej 19  I  8520 Lystrup  I  Denmark  I  Tlf.: +45 8777 6687