Eco Halogen

Eco halogen (også kaldet ecoSTAR) er halogen sparepærer, og er glødepærens direkte erstatning, både hvad angår facon, størrelse, egenskaber og lyskvalitet. Forskellen er, at glødetråden er udskiftet med en halogenstift, hvilket betyder at den bruger lidt mindre energi og giver den samme varme lysfarve og høje farvegengivelse som glødepæren.

NB: Disse populære lyskilder udfaset i EU og e3light kan kun tilbyde dem så længe lager haves

Vis kun 
 
 

Om e3light ApS

e3light producerer og leverer belysningsløsninger til erhverv. Vores produkter har fokus på LED teknologien, men inkluderer også sparepærer, halogen, lysstofrør mv. Vores hovedfokus er på lyskilder med høj lyskvalitet og de rette egenskaber til de specifikke kundebehov. Vi er på et marked hvor mainstream er præget af Philips, LEDVance/Osram m.fl., men vi er efter kort tid solidt etableret på markedet for lyskilder med høj lyskvalitet. Vi sælger vores egne lyskilder, og tilbyder også et bredt sortiment af Tungsram lighting produkter.

Cookie politik

Kundeservice

Er du i tvivl om valg af lyskilder eller har spørgsmål vedrørende en ordre, kan du kontakte os via sales(a)e3light.com, vores chat eller

e3light ApS  I Moegelgaardsvej 19  I  8520 Lystrup  I  Denmark  I  Tlf.: +45 8777 6687