Tungsram LED Bulkhead
Før musen henover billedet for at zoome

Tungsram LED Bulkhead

En simple og elegant lampeserie designet med indbygget LED modul og optikker til såvel indendørs som udendørs brug. Serien tilbyder valg mellem 2 størrelser, opal cover, sensoraktivering og nødbelysningsfunktion.

Lamperne er velegnet til såvel lofts- som vægmontering i bl.a. vådrum, indgangspartier, receptioner, trappeopgange, korridorer og udendørs vægbelysning.

Kontakt os for yderligere info om valg til netop dit projekt
 
 
 

Om e3light ApS

e3light producerer og leverer belysningsløsninger til erhverv. Vores produkter har fokus på LED teknologien, men inkluderer også sparepærer, halogen, lysstofrør mv. Vores hovedfokus er på lyskilder med høj lyskvalitet og de rette egenskaber til de specifikke kundebehov. Vi er på et marked hvor mainstream er præget af Philips, LEDVance/Osram m.fl., men vi er efter kort tid solidt etableret på markedet for lyskilder med høj lyskvalitet. Vi sælger vores egne lyskilder, og tilbyder også et bredt sortiment af Tungsram lighting produkter.

Cookie politik

Kundeservice

Er du i tvivl om valg af lyskilder eller har spørgsmål vedrørende en ordre, kan du kontakte os via sales(a)e3light.com, vores chat eller

e3light ApS  I Moegelgaardsvej 19  I  8520 Lystrup  I  Denmark  I  Tlf.: +45 8777 6687