Tungsram 2D Bulkhead
Før musen henover billedet for at zoome
Tungsram 2D Bulkhead
Tungsram 2D Bulkhead

Tungsram 2D Bulkhead

Tungsram Bulkhead bygget til udskiftelige 2D LED rør.

En simpel og elegant lampe til brug indendørs. Lampen er lavet med udskiftelig 2D LED lyskilde fra Tungsram - og med denne lampe undgår man at skulle skifte hele lampen når LED-delen er udtjent eller hvis man ønsker en anden lysfarve.

Serien tilbyder valg mellem 2 størrelser og opal eller clear cover.

Lamperne er velegnet til såvel lofts- som vægmontering i bl.a. indgangspartier, receptioner, trappeopgange, korridorer og udendørs vægbelysning.
 
 
 

Om e3light ApS

e3light producerer og leverer belysningsløsninger til erhverv. Vores produkter har fokus på LED teknologien, men inkluderer også sparepærer, halogen, lysstofrør mv. Vores hovedfokus er på lyskilder med høj lyskvalitet og de rette egenskaber til de specifikke kundebehov. Vi er på et marked hvor mainstream er præget af Philips, LEDVance/Osram m.fl., men vi er efter kort tid solidt etableret på markedet for lyskilder med høj lyskvalitet. Vi sælger vores egne lyskilder, og tilbyder også et bredt sortiment af Tungsram lighting produkter.

Cookie politik

Kundeservice

Er du i tvivl om valg af lyskilder eller har spørgsmål vedrørende en ordre, kan du kontakte os via sales(a)e3light.com, vores chat eller

e3light ApS  I Moegelgaardsvej 19  I  8520 Lystrup  I  Denmark  I  Tlf.: +45 8777 6687