Pro-Link 230V LED kæder
Før musen henover billedet for at zoome
Pro-Link 230V LED kæder
Pro-Link 230V LED kæder
Pro-Link 230V LED kæder
Pro-Link 230V LED kæder

Pro-Link 230V LED kæder

Med Pro-Link 230V LED systemet kan du sammensætte et imponerende lysshow hvad enten det er til gadeudsmykning, facadebeklædning eller noget helt tredje.
Pro-Link 230V anbefales til områder hvor der ikke er direkte personkontakt med lyset. har du installationsbehov hvor der er personkontakt se Pro-Link 36V eller 24V systemerne.

Kontakt os med info om dit projekt eller blot for yderligere info om Pro-Link 230V systemets muligheder 
 
 

Om e3light ApS

e3light producerer og leverer belysningsløsninger til erhverv. Vores produkter har fokus på LED teknologien, men inkluderer også sparepærer, halogen, lysstofrør mv. Vores hovedfokus er på lyskilder med høj lyskvalitet og de rette egenskaber til de specifikke kundebehov. Vi er på et marked hvor mainstream er præget af Philips, LEDVance/Osram m.fl., men vi er efter kort tid solidt etableret på markedet for lyskilder med høj lyskvalitet. Vi sælger vores egne lyskilder, og tilbyder også et bredt sortiment af Tungsram lighting produkter.

Cookie politik

Kundeservice

Er du i tvivl om valg af lyskilder eller har spørgsmål vedrørende en ordre, kan du kontakte os via sales(a)e3light.com, vores chat eller

e3light ApS  I Moegelgaardsvej 19  I  8520 Lystrup  I  Denmark  I  Tlf.: +45 8777 6687