mylight.me LED Magnet Work Lamp 01
Før musen henover billedet for at zoome
mylight.me LED Magnet Work Lamp 01
mylight.me LED Magnet Work Lamp 01

mylight.me LED Magnet Work Lamp 01


mylight.me LED Magnet Work Lamp 01 er en solid arbejdslampe, lavet til at klare et akut lysbehov når og hvor du behøver det.

Lampen er, med sit kraftige klare LED lys og stærke magnet, en ideel makker når du står og mangler et godt lys til dit arbejde.

Lampen er IP65, har et indbygget kraftigt 4000mAh Li-ion batteri, der med fuld opladning giver ca 4 timers lys på fuld styrke, fra de 12W LED dioder i 4000K og med 250-900lm. (afhængig af valgte funktion)
Dioderne er monteret med en optik der spreder lyset for optimal arbejdsbelysning i de fleste forhold.

Den kraftige magnet gør, at lampen kan placeres nærmest alle steder på overflader af metal. Den kan sidde både sidelæns og på hovedet - lige hvor du har mest behov.

Lampen har 3 indbyggede niveauer for lysstyrke (100%, 70%, 30%) samt en SOS flash funktion.

Lampen leveres inkl. ladestik til såvel 230V som 12V stik til cigarettænder,

Og så kan lampen desuden benyttes som powerbank og oplade eksempelvis en telefon via USB stik - bemærk USB kabel hertil medfølger ikke.

Pt udsolgt 
 
 

Om e3light ApS

e3light producerer og leverer belysningsløsninger til erhverv. Vores produkter har fokus på LED teknologien, men inkluderer også sparepærer, halogen, lysstofrør mv. Vores hovedfokus er på lyskilder med høj lyskvalitet og de rette egenskaber til de specifikke kundebehov. Vi er på et marked hvor mainstream er præget af Philips, LEDVance/Osram m.fl., men vi er efter kort tid solidt etableret på markedet for lyskilder med høj lyskvalitet. Vi sælger vores egne lyskilder, og tilbyder også et bredt sortiment af Tungsram lighting produkter.

Cookie politik

Kundeservice

Er du i tvivl om valg af lyskilder eller har spørgsmål vedrørende en ordre, kan du kontakte os via sales(a)e3light.com, vores chat eller

e3light ApS  I Moegelgaardsvej 19  I  8520 Lystrup  I  Denmark  I  Tlf.: +45 8777 6687