e3light LED Vintage ST45 E14 Spiral, Golden, Dimmable
Før musen henover billedet for at zoome
e3light LED Vintage ST45 E14 Spiral, Golden, Dimmable
e3light LED Vintage ST45 E14 Spiral, Golden, Dimmable

e3light LED Vintage ST45 E14 Spiral, Golden, Dimmable


"e3light Vintage LED er den perfekte lyskilde til dig, som ønsker den smukke visuelle effekt som fra de gamle kultrådspærer med glødetråde i forkellige dekorative mønstre. Denne retro LED model genskaber denne effekt med sin flotte spiralsnoede LED filament. En E14 lyskilde til hyggestemning for dem som ikke vil gå på kompromis med lyskvaliteten.

Denne lille dråbeformede 2,5W LED pære erstatter kultrådspærer fra 25W og har samme facon, mål (45x96mm) og lysstyrke. Dæmper på de fleste lysdæmpere og er med en ekstra høj farvegengivelse.

Med det gyldne glas giver den et ekstra varmt og behageligt 2000K lys som den gamle kultrådspære og kan derfor monteres overalt i hjemmet eller restuaranten. Meget anvendt til resturanter, cafe'er, barer mv hvor den ekstra varme effekt ønskes kombineret med god farvegengivelse.

Pæren er Dæmpbar: Udviklet til brug med LK Touch LED lysdæmpere. Ved større antal pærer tilsluttet samme dæmper, tjek dæmperens tilladte totalbelastning "


119,20 kr.
(149,00 kr. inkl. moms)
Antal
Sokkel
E14
Wattage
2,5
Lumen
90
Levetid
15000
Farvetemperatur (Kelvin)
2000
Farvegengivelse (RA)
90
Farve
gylden 
 
 

Om e3light ApS

e3light producerer og leverer belysningsløsninger til erhverv. Vores produkter har fokus på LED teknologien, men inkluderer også sparepærer, halogen, lysstofrør mv. Vores hovedfokus er på lyskilder med høj lyskvalitet og de rette egenskaber til de specifikke kundebehov. Vi er på et marked hvor mainstream er præget af Philips, LEDVance/Osram m.fl., men vi er efter kort tid solidt etableret på markedet for lyskilder med høj lyskvalitet. Vi sælger vores egne lyskilder, og tilbyder også et bredt sortiment af Tungsram lighting produkter.

Cookie politik

Kundeservice

Er du i tvivl om valg af lyskilder eller har spørgsmål vedrørende en ordre, kan du kontakte os via sales(a)e3light.com, vores chat eller

e3light ApS  I Moegelgaardsvej 19  I  8520 Lystrup  I  Denmark  I  Tlf.: +45 8777 6687