Om sparepæren

En sparepære er et tyndt lysstofrør, der enten er snoet eller bukket. Det kan også være dækket af en glas skal, så den udseendemæssigt ligner en traditionel glødepære.

På en række områder har sparepæren en række store fordele i forhold til glædepæren. De har en lang levetid og bruger væsentligt mindre energi. Men man skal også være opmærksom på, hvor de afviger fra de traditionelle glødepærer. Teknologien i en sparepære  er meget forskellig fra en glædepære. Det har betydning for hvordan lyset fremstår. Ved alle kompaktrør og sparepærer dannes lyset ved en eksplosion i kviksølv.  Sparepæren har derfor ikke den samme lysgengivelse/ RA værdi som glødepæren. Sparepæren har desuden en opvarmningstid, inden den når fuld lysstyrke.. Det er noget man skal have for øje, når man skal skabe de optimale belysning i forhold i boligen.

Lær om lys

Direkte til sparepærer

Lær om glødepæren
Lær om halogen
Lær om LED
Lær om farvetemperatur
Lær om farvegengivelse
Lær om effekt
Lær om lysstrøm
Lær om lysstyrke 
 
 

Om e3light ApS

e3light producerer og leverer belysningsløsninger til erhverv. Vores produkter inkluderer LED, sparepærer, halogen, spotlys og butiksbelysning. Fokus er på energieffektiv og -besparende belysning, der giver store besparelser, og samtidig skaber bæredygtig vækst og en grønnere fremtid. Vi er på et marked præget af Osram, Philips, Megaman og Dura, men er efter kort tid solidt etableret på det danske marked. Vi sælger vores egne lyskilder, og tilbyder også et bredt sortiment af GE lighting produkter.

Cookie politik

Kundeservice

Er du i tvivl om valg af lyskilder eller har spørgsmål vedrørende en ordre, kan du kontakte os via sales(a)e3light.com, vores chat eller

e3light ApS  I Moegelgaardsvej 19  I  8520 Lystrup  I  Denmark  I  Tlf.: +45 8777 6687