Om LED pæren

Led det er fremtiden belysning, Teknologien i LED lyskiler betyder at den er utroligt energi effektiv og har en meget lang levetid i forhold til alle andre lyskildetyper. LED (light-emitting diode) eller lysdiode er en lille halvlederchip  der udseender lys, når der sættes strøm igennem. Der sker ikke den samme opvarmning I en LED, som der gør I glædepæren og halogen. Lyset fremkommer ved at der frigives energi, når elektroner passerer dioden. Det betyder, at det meste af energien bliver brugt til lys i stedet for varmeudvikling. Så de er utroligt energieffektive. Der kan være op til 85% energibesparelse på en LED i forhold til glødepærer.

Der sker kun minimal slidstage på en LED der er tændt,. En LED lyskilde kan lyse konstant I årevis uden at brænde ud. Det betyder, at der ikke bare er store besparelser på energiforbruget, der er også store drift besparelser at hente på LED. Levetiden kan være helt oppe på 30.000 timer. Der går mange år imellem der skal skiftes lyskilder. Den lave varmeudvikling har også en stor betydning for energiforbruget. Ved at skifte til LED vil der også ske store strømbesparelse til aircondition. Det kan være en stor udgift for bl.a. butikker. Kontorer m.v.

En anden side gevinst ved LED lyskilder er at der ikke udsendes UV stråling i modsætning til både sparepærer og glødepæren. Det betyder, at der ikke sker misfarvning over tid på tekstiler. Det er især relevant for detailbranchen.

Led har de sidste år været I rivende udvikling og de bliver mere og mere attraktive som afløser for glødepæren. Både farvegengivelse og farvetemperatur er blevet meget forbedret i seneste år, at selv museer, som stiller store krav til lyskvalitet, i stigende grad er begyndt at benytte LED løsninger.  

Lær om lys

Direkte til LED

Lær om glødepæren
Lær om halogen
Lær om sparepæren
Lær om farvetemperatur
Lær om farvegengivelse
Lær om effekt
Lær om lysstrøm
Lær om lysstyrke
 
 
 

Om e3light ApS

e3light producerer og leverer belysningsløsninger til erhverv. Vores produkter inkluderer LED, sparepærer, halogen, spotlys og butiksbelysning. Fokus er på energieffektiv og -besparende belysning, der giver store besparelser, og samtidig skaber bæredygtig vækst og en grønnere fremtid. Vi er på et marked præget af Osram, Philips, Megaman og Dura, men er efter kort tid solidt etableret på det danske marked. Vi sælger vores egne lyskilder, og tilbyder også et bredt sortiment af GE lighting produkter.

Cookie politik

Kundeservice

Er du i tvivl om valg af lyskilder eller har spørgsmål vedrørende en ordre, kan du kontakte os via sales(a)e3light.com, vores chat eller

e3light ApS  I Moegelgaardsvej 19  I  8520 Lystrup  I  Denmark  I  Tlf.: +45 8777 6687