Om Halogenpæren

Halogen ligner på mange måder glødepæren meget, det er i store træk den samme teknologi der bliver brugt. Forskellen er, at det i halogenlyskilden er muligt at dimensionerer glødetråden til en højere temperatur. Det betyder at lidt mere af energien bliver til synligt lys. Men den bruger stadig forholdsvis meget energi i forhold til lysudbyttet. EU har også planer om at udfase Halogen.

Lær om lys

Direkte til halogen

Lær om glødepæren
Lær om sparepæren
Lær om LED
Lær om farvetemperatur
Lær om farvegengivelse
Lær om effekt
Lær om lysstrøm
Lær om lysstyrke 
 
 

Om e3light ApS

e3light producerer og leverer belysningsløsninger til erhverv. Vores produkter inkluderer LED, sparepærer, halogen, spotlys og butiksbelysning. Fokus er på energieffektiv og -besparende belysning, der giver store besparelser, og samtidig skaber bæredygtig vækst og en grønnere fremtid. Vi er på et marked præget af Osram, Philips, Megaman og Dura, men er efter kort tid solidt etableret på det danske marked. Vi sælger vores egne lyskilder, og tilbyder også et bredt sortiment af GE lighting produkter.

Cookie politik

Kundeservice

Er du i tvivl om valg af lyskilder eller har spørgsmål vedrørende en ordre, kan du kontakte os via sales(a)e3light.com, vores chat eller

e3light ApS  I Moegelgaardsvej 19  I  8520 Lystrup  I  Denmark  I  Tlf.: +45 8777 6687