Lysstrøm (Lumen)

Lysstrømmen beskriver hvor meget lys en lyskilde udsender. Helt præcist angiver lumen lyskildens lysafgivelsen 360 grader hele vejen rundt omkring lyskilden i en meters afstand. Ved måling af Lumen, medtages der kun det lys, som kan opfattes af det menneskelige øje (380-780nm).

En 15 watt sparepære udsender fx typisk 850 lumen, mens en 11 watt udsender ca. 600 lumen. Til sammenligning udsender en 60 watt glødepære 720 lumen. Det er derfor vigtigt at kigge på lumen niveauet og ikke kun watt effekten ved erhvervelse af lyskilder. Lumen fortæller dog ingenting om kvaliteten af lyset, men kun effekten af lyset.

Lær om lys

Lær om glødepæren
Lær om halogen
Lær om sparepæren
Lær om LED
Lær om farvetemperatur
Lær om farvegengivelse
Lær om effekt
Lær om lysstyrke 
 
 

Om e3light ApS

e3light producerer og leverer belysningsløsninger til erhverv. Vores produkter inkluderer LED, sparepærer, halogen, spotlys og butiksbelysning. Fokus er på energieffektiv og -besparende belysning, der giver store besparelser, og samtidig skaber bæredygtig vækst og en grønnere fremtid. Vi er på et marked præget af Osram, Philips, Megaman og Dura, men er efter kort tid solidt etableret på det danske marked. Vi sælger vores egne lyskilder, og tilbyder også et bredt sortiment af GE lighting produkter.

Cookie politik

Kundeservice

Er du i tvivl om valg af lyskilder eller har spørgsmål vedrørende en ordre, kan du kontakte os via sales(a)e3light.com, vores chat eller

e3light ApS  I Moegelgaardsvej 19  I  8520 Lystrup  I  Denmark  I  Tlf.: +45 8777 6687