LED kulørte pærer

Kulørte LED pærer er effektfulde og energieffektive. Energiforbruget på under 0,3W gør dem energieffektive og med en levetid på 20.000 timer, er der store besparelser. De tilbydes i E14, E27 og B22. Ved udendørsbrug skal de monteres i en IP44 lyskæde. De kan leveres med en gummiring, der gør dem velegnede til udendørs belysning.

Vis kun 
 
 

Om e3light ApS

e3light producerer og leverer belysningsløsninger til erhverv. Vores produkter har fokus på LED teknologien, men inkluderer også sparepærer, halogen, lysstofrør mv. Vores hovedfokus er på lyskilder med høj lyskvalitet og de rette egenskaber til de specifikke kundebehov. Vi er på et marked hvor mainstream er præget af Philips, LEDVance/Osram m.fl., men vi er efter kort tid solidt etableret på markedet for lyskilder med høj lyskvalitet. Vi sælger vores egne lyskilder, og tilbyder også et bredt sortiment af Tungsram lighting produkter.

Cookie politik

Kundeservice

Er du i tvivl om valg af lyskilder eller har spørgsmål vedrørende en ordre, kan du kontakte os via sales(a)e3light.com, vores chat eller

e3light ApS  I Moegelgaardsvej 19  I  8520 Lystrup  I  Denmark  I  Tlf.: +45 8777 6687