Lær om udfasning

Pr. 1. september 2009 påbegyndtes udfasningen af en lang række energiforbrugende glødepærer. Dette medførte, at allerede lagerførte glødepære produkter måtte leveres til markedet, men produktionen af pærerne stoppede per denne dato. Det medførte bl.a. en kraftig markedsfokus på alternative lyskilder – og især LED. Skulle der være spørgsmål eller kommentarer til udfasningsprocessen står e3light Pro naturligvis til rådighed for råd og vejledning om valg af korrekte afløsere for udfasede glødepærer.


Lær om glødepæren
Lær om halogen
Lær om sparepæren
Lær om LED
Lær om bortskafning
Lær om udfasning
Lær om farvetemperatur
Lær om farvegengivelse
Lær om effekt
Lær om lysstrøm
Lær om lysstyrke 
 
 

Om e3light ApS

e3light producerer og leverer belysningsløsninger til erhverv. Vores produkter inkluderer LED, sparepærer, halogen, spotlys og butiksbelysning. Fokus er på energieffektiv og -besparende belysning, der giver store besparelser, og samtidig skaber bæredygtig vækst og en grønnere fremtid. Vi er på et marked præget af Osram, Philips, Megaman og Dura, men er efter kort tid solidt etableret på det danske marked. Vi sælger vores egne lyskilder, og tilbyder også et bredt sortiment af GE lighting produkter.

Cookie politik

Kundeservice

Er du i tvivl om valg af lyskilder eller har spørgsmål vedrørende en ordre, kan du kontakte os via sales(a)e3light.com, vores chat eller

e3light ApS  I Moegelgaardsvej 19  I  8520 Lystrup  I  Denmark  I  Tlf.: +45 8777 6687