Grundbelysning

Vi har håndplukket et udvalgt af de helt rigtige armaturløsninger til Dig, der vil have det rigtige produkt til den rigtige pris uden at gå på komprimis med driftsomkostningner.  LED Linelight S1200 er et energieffektivt armatur med indbygget LED udviklet specifikt til gangarealer, kontormiljøer og P-kældre. Armaturet forener design og miljøvenlighed i et stilrent udtryk, som giver stor fleksibilitet i forhold til anvendelsen.

Vis kun 
 
 

Om e3light ApS

e3light producerer og leverer belysningsløsninger til erhverv. Vores produkter inkluderer LED, sparepærer, halogen, spotlys og butiksbelysning. Fokus er på energieffektiv og -besparende belysning, der giver store besparelser, og samtidig skaber bæredygtig vækst og en grønnere fremtid. Vi er på et marked præget af Osram, Philips, Megaman og Dura, men er efter kort tid solidt etableret på det danske marked. Vi sælger vores egne lyskilder, og tilbyder også et bredt sortiment af GE lighting produkter.

Cookie politik

Kundeservice

Er du i tvivl om valg af lyskilder eller har spørgsmål vedrørende en ordre, kan du kontakte os via sales(a)e3light.com, vores chat eller

e3light ApS  I Moegelgaardsvej 19  I  8520 Lystrup  I  Denmark  I  Tlf.: +45 8777 6687