Global Skinnesystem 2 meter Hvid
Før musen henover billedet for at zoome

Global Skinnesystem 2 meter Hvid

Korrekt og tilpasset lyssætning er alfa og omega for en detailbutik.

Global butiksbelysnings konceptet fokuserer på effektiv og energitilpasset lyssætning. Et balanceret og veltilpasset lys der medvirker til at skabe et godt og behageligt lysmiljø og samtidigt belyser og fremhæver de præsenterede varer/produkter bedst muligt. Dette skinnesystem giver dig muligheden, ønsker du vores support omkring optegning mm. så kontakt kundeservice.

Vort butikssortiment består af en række indbygningsspots, skinnespots for både CDM pærer og LED pærer.

DKK 340,00
(DKK 425,00 inkl. moms)
Pris pr. stk.. v/1 stk.: DKK 340,00 (DKK 425,00)
Pris pr. stk.. v/4 stk.: DKK 289,00 (DKK 361,25)
Antal
Andre har også købt
Global Endestykke Hvid
Global Endestykke Hvid
Listepris DKK 14,00
Fra DKK 11,90
(Fra DKK 14,88) 
 
 

Om e3light ApS

e3light producerer og leverer belysningsløsninger til erhverv. Vores produkter har fokus på LED teknologien, men inkluderer også sparepærer, halogen, lysstofrør mv. Vores hovedfokus er på lyskilder med høj lyskvalitet og de rette egenskaber til de specifikke kundebehov. Vi er på et marked hvor mainstream er præget af Philips, LEDVance/Osram m.fl., men vi er efter kort tid solidt etableret på markedet for lyskilder med høj lyskvalitet. Vi sælger vores egne lyskilder, og tilbyder også et bredt sortiment af Tungsram lighting produkter.

Cookie politik

Kundeservice

Er du i tvivl om valg af lyskilder eller har spørgsmål vedrørende en ordre, kan du kontakte os via sales(a)e3light.com, vores chat eller

e3light ApS  I Moegelgaardsvej 19  I  8520 Lystrup  I  Denmark  I  Tlf.: +45 8777 6687