Farvegengivelse (Ra)

Farvegengivelse fortæller om hvordan lyset påvirker den genstand den belyser. Der er forskel på om en kunstig lyskilde indeholder alle bølgelængder i det synlige spektrum (se lær om lys). Det har stor betydning for hvordan det gengiver farverne. Lyskildens evne til at gengive farver angives ved et farvegengivelsesindeks kaldet Ra-indeks.

Ra indekset er et tal mellem 0-100, Hvor 100 er  betegnelsen for bedste farvegengivelse. Naturligt lys ligger på 100 Ra. Pærer til indendørs brug bør have en Ra-værdi på mindst 75. De bedste har en Ra-værdi på over 90.

Lær om lys

Lær om glødepæren
Lær om halogen
Lær om sparepæren
Lær om LED
Lær om farvetemperatur
Lær om effekt
Lær om lysstrøm
Lær om lysstyrke 
 
 

Om e3light ApS

e3light producerer og leverer belysningsløsninger til erhverv. Vores produkter inkluderer LED, sparepærer, halogen, spotlys og butiksbelysning. Fokus er på energieffektiv og -besparende belysning, der giver store besparelser, og samtidig skaber bæredygtig vækst og en grønnere fremtid. Vi er på et marked præget af Osram, Philips, Megaman og Dura, men er efter kort tid solidt etableret på det danske marked. Vi sælger vores egne lyskilder, og tilbyder også et bredt sortiment af GE lighting produkter.

Cookie politik

Kundeservice

Er du i tvivl om valg af lyskilder eller har spørgsmål vedrørende en ordre, kan du kontakte os via sales(a)e3light.com, vores chat eller

e3light ApS  I Moegelgaardsvej 19  I  8520 Lystrup  I  Denmark  I  Tlf.: +45 8777 6687